AYDIN SULTANHİSAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlandı

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erhan AYDIN tarafından Sultanhisar Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına Çelenk Koyma töreni ile başladı.
2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlandı

İlçemiz Atça Fahriye Dilerek İlkokulunda yapılan törenle 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı “İlköğretim Haftası” kutlandı. İlçemiz Kaymakamı Sayın Suat DEMİRCİ’nin de katıldığı; saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, protokol konuşmaları ve öğrencilerin okuduğu şiirler ile devam etti. Okula yeni başlayan Anasınıfı ve 1.sınıf öğrencilerine “Okulumuza Hoşgeldiniz” adı altında hediyeler sunuldu. Okul Müdürlüğümüzce Şehitlerimiz için lokma döktürülmesi ve ikramların ardından tören sona erdi.

İLKÖĞRETİM HAFTASIİLKÖĞRETİM HAFTASIİLKÖĞRETİM HAFTASIİLKÖĞRETİM HAFTASIİLKÖĞRETİM HAFTASIİLKÖĞRETİM HAFTASIİLKÖĞRETİM HAFTASIİLKÖĞRETİM HAFTASIİLKÖĞRETİM HAFTASIİLKÖĞRETİM HAFTASIİLKÖĞRETİM HAFTASIİLKÖĞRETİM HAFTASIİLKÖĞRETİM HAFTASIİLKÖĞRETİM HAFTASIİLKÖĞRETİM HAFTASIİLKÖĞRETİM HAFTASIİLKÖĞRETİM HAFTASI

Zafer Mahallesi Hükümet Konağı Numara 12 SULTANHİSAR/AYDIN - (0256) 3513451

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.