AYDIN SULTANHİSAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla İlçe Milli Müdürü Erdinç GÜNER, bir mesaj yayımladı.

2017-2018 Eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla İlçe Milli Müdürü Erdinç GÜNER, bir mesaj yayımladı.

Güner mesajında; Yoğun geçen bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle kutsal mesleğine gönül vermiş, her şeyiyle yeni kuşaklara yol gösteren, milletimizin gönlünde özel bir yeri bulunan büyük fedakârlıklarla görevlerini yerine getirme çabalarından dolayı öğretmenlerimize, yönetici ve yardımcı personelimize teşekkür ediyorum.

Başarılı olarak bir üst sınıfa geçen ve mezun olan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Onlardan tatilin tadını çıkarırken bir yandan da yaz tatilini iyi değerlendirmelerini, kitap okumak için mutlaka zaman ayırmalarını bekliyorum. 

Çocuğunun iyi bir eğitim alıp başarılı bir insan olmasını isteyen velilerimize; karnenin sadece öğretilen bilginin sınanması olduğunu, başarıdan daha da önemli olan kendisiyle barışık, toplumla dost, ruh ve beden sağlığı tam, milli manevi değerlere saygılı, mutlu bir birey olmak olduğunu hatırlatmak istiyorum.

             Bu vesileyle öğretim yılı boyunca öğrencileri hazırlayan, motive eden, başarılı olmalarını sağlayan ve emek harcayan; idareci, öğretmen, tüm eğitim çalışanları ile öğrenci ve öğretmenlerimize bir kez daha çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılar dileyerek, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir tatil geçirmelerini diliyorum.” dedi.

Zafer Mahallesi Hükümet Konağı Numara 12 SULTANHİSAR/AYDIN - (0256) 3513451

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.